Samen een fotoboek maken (of alleen)

WeBook is een eenvoudige en leuke manier om alleen of in groepsverband een fotoboek te ontwerpen via smartphone, tablet of PC.

 

Opstarten of deelnemen?

Wil je een project opstarten, kies dan "Start nieuw project". Jij bepaalt of je met meerdere mensen wilt werken of alleen.

Ben je uitgenodigd voor een WeBook project? Kies dan voor "Deelnemen aan een project". Gebruik de code uit je uitnodiging om mee te doen.

Selecteer een thema

Kies een thema in een stijl die het beste bij jouw project past. WeBook blijft continu nieuwe thema's toevoegen. Wil je geen thema? Kies dan voor een blanco project.


Nodig anderen uit

Uniek aan WeBook is het werken in groepsverband. Als jij het project start, bepaal jij wie welke rechten krijgt. Deelnemers kunnen foto's of complete pagina's insturen. Jij verwerkt die vervolgens in het fotoboek. Of laat je verrassen met de Mystery Mode. Je ziet dan tijdens het proces alleen je eigen pagina's.

Start met ontwerpen

In onze overzichtelijke editor komt je fotoboek tot leven. Voeg foto's toe van jezelf of andere deelnemers, maak een keuze uit de verschillende pagina-indelingen en vul alles aan met tekst.

Plaats bestelling

Bestel je WeBook zodra iedereen klaar is. Jij bepaalt of anderen ook een exemplaar mogen bestellen. Je kunt kiezen voor thuis bezorgen of zelf ophalen in een fotowinkel bij jou in de buurt.